ΣΑΒΒΑΤΟ 7/12… 2 ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΦΑΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΝΕΑ ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Ο ΙΣΤΟΣ, ελεύθερος κοινωνικός χώρος αλληλεγγύης
στηρίζει και συμμετέχει
στο 2ο Μαθητικό Αντιφασιστικό Φεστιβάλ,
το Σάββατο 7/12, ώρα 6:30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Χαϊδαρίου,
Συναυλία Μαθητικών Συγκροτημάτων, στα πλαίσια του μήνα Αντιφασιστικών και Αντιρατσιστικών Εκδηλώσεων.

Απέναντι στις φασιστικές ιδέες, προτάσσουμε τις αξίες του συλλογικού αγώνα, της αλληλεγγύης, της αυτοοργάνωσης. Οραματιζόμαστε έναν κόσμο με ελευθερία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Θα σταματήσουμε τις προσπάθειες εκφασισμού της κοινωνίας στο δρόμο, στους χώρους δουλειάς και μάθησης, θα οργανώσουμε αγώνες ντόπιων και μεταναστών ενάντια στη σύγχρονη χούντα που μας επιβάλλουν.
Η αποσύνθεση και το κλίμα φόβου, δεν αρκούν για να μείνουμε σιωπηλοί και απαθείς. Φτιάχνουμε εικόνες του νέου κόσμου που ονειρευόμαστε και δρώντας συλλογικά, δημιουργούμε δομές που θα χρησιμεύσουν σαν εργαλεία στον αγώνα μας για ελευθερία, αλληλεγγύη, ισότητα και αξιοπρέπεια.

Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι αγώνας όλων μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ (ΨΝΑ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΟΠΠΥ

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων των ΨΝΑ και των γιατρών του ΕΟΠΠΥ για δημόσια και δωρεάν Υγεία. Είμαστε αλληλέγγυοι στην ηρωική απεργία των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ που συνεχίζεται για 11η εβδομάδα.

Η Β ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αιγάλεω, η ένωση Γονέων Αιγάλεω και η Επιτροπή Αγώνα φορέων και κατοίκων Αιγάλεω σας καλούμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας συμμετέχοντας στην συναυλία μαθητικών συγκροτημάτων προγραμματισμένη στα πλαίσια του μήνα πολιτιστικών εκδηλώσεων Αντιρατσιστικής – Αντιφασιστικής ενημέρωσης που θα γίνει στις 7 Δεκέμβρη στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Χαϊδαρίου.

Γιατί οι αγώνες αντίστασης των εργαζομένων και του λαού μας ενάντια στα μνημόνια λιτότητας της κυβέρνησης και της τροϊκάς που διαλύουν τις ζωές μας, είναι ταυτόχρονα κι αγώνες για πραγματικά δημοκρατικά δικαιώματα κι ελευθερίες κι απαραίτητη προϋπόθεση για ν’ αποτρέψουμε την άνοδο της φασιστικής απειλής.

Επίσης την συναυλία στηρίζουν και συμμετέχουν με απόφαση της συνέλευσής τους το σωματείο των εργαζόμενων του ΨΝΑ (Δαφνί), καθώς και η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Χαϊδαρίου «Μπλόκ 15».

Advertisements